14.2.09

Valentinovo, poznatiji kao dan živih idiota i ljigavštine

Pa šta!
Šta onda ako je Valentinovo?
Moram li i ja primiti injekciju kratkoročne, ali kronične ljigavosti?
Jebite se!
Ja sam još uvijek generacija osmog marta. Javite mi se onda seljoberi patetični.
Jeb'lo vas Valentinovo!

A osmi mart koga briga, ha? Žene jebite se… baš nas briga što ste u najboljem slučaju pred 50 godina dobile pravo glasa, a u najgorem ga nemate još ni danas. Jebe nam se što nećete dobiti posao ako ste se tek udale jer, jebiga, sad ćete sigurno htjeti rađati. Ne zanima nas što za isti posao dobivate manju plaću i piš mi vrit što ne možeš ni dobiti neki posao jer si… jer si… samo da progutam gadljivu kuglu šlajma… jer si ŽENA.
I zašto da onda da slavimo tvoj dan? Ili majčin dan ustalom? Neš ti… majka. Pa svaka druga žena je majka. Biti majka je najstarije neprofitabilno zanimanje na svijetu. I sad koze žele neku počast. Pih… čkomi tamo ženo rađalačka!

Ali biti zaljubljen…o-la-la. E to je već postignuće. Na stranu to što će se, statistički gledano, polovica tih parova raspasti prije nego sto dođu do oltara, a još barem četvrtina nakon 'sudbonosnog' da.
Mašala.
Oni su zaljubljeni.
Danas.
Možda ne jučer.
Vjerojatno ne sutra.
Ali danas jesu. I danas će iskeširat koliko god treba. Ipak je ovo proslava koitusa. Serem, Nije, ali nije li to poanta? Barem za većinu?
Ako ne onog realnog, onda barem onog fantomskog.
Već vidim… Gospođa J. prodaje cvijeće. Prošlu subotu ruža za 5 kuna, ovu subotu za 15. Gospodin F. radi u Krašu. Ovaj tjedan bombonjere su na akciji. Kupiš jednu, dobiješ dvije. Ako te prva cura odjebe da odeš onoj od četvrtka.
20 sati je.
Gospođa M i gospodin J. zatvaraju trgovačke radnje. Svaki svoju.
Vade cigaretu i pale je jeftinim upaljačem sa trafike.

Kao nakon seksa… jer ipak su nas opet BEEP u mozak s danom zaljubljenih.

Nema komentara:

Objavi komentar